Konfigurātors ( atvērsies jaunā logā )

TECEloop ir WC un urināla „pogu” daudzveidīgā programma. Gan ārpusē, gan iekšpusē tās ir samazinātas(reducētas) līdz minimumam. T-loop apvieno nepārspēti precīzas, tīras, nemainīgi aktuālas formas ar augstāko materiālu estētiku un vienkāršu, pašsaprotamu lietošanu.

armatur loop ambia planus

Izvēloties TECEloop risinājumus Jūs iegūstat:

Klasiska vienkāršība.

T-loop bāzes modelim ir augstvērtīga plastikāta korpuss ar reljefiem taustiņiem. Modelis ir pieejams baltā, baltā ( ar antibakteriālo pārklājumu), matēti hromētā un hromētā veidā. Montējot tas ir vienkārši pieliekams pie sienas un ir īpaši plakans- no sienas tas izvirzās tikai par 6 mm.. Gludās virsmas ir viegli tīrāmas.

Pārliecinoša precizitāte.

Augstvērtīga īstā stikla virsma viegli zaļā , tīri baltā vai eleganti melnā krāsā ļauj T-loop WC un urinālu „pogām” perfekti iederēties izmeklētā vannas telpā. Tāpat kā bāzes modelim, fascinē gludais, sienā iestrādātais korpuss. Virsmā iestrādātie taustiņi uzsver īpašo precizitāti un padara lietošanu intuitīvi vienkāršu.

Skaidrības burvība.

Kā tehniskās precizitātes un radošo iespēju virsotni T-loop piedāvā pilnīgi sienā iestrādātu WC un urinālu „pogu”. Flīžu rāmītis, kura dziļumu var regulēt, atvieglo montāžu. Augstvērtīgā stikla virsma eleganti un neuzkrītoši iekļaujas vannas telpas struktūrā

Vienmēr laba izvēle.

Saskaņotam vannas telpas dizainam vienlaikus ar WC „pogu” divpakāpju skalojamai kastei, ir pieejamas arī pieskaņotas tādu pat materiālu un iebūvēšanas veidu urinālu „pogas”. Arī tās apvieno tīru formu un vislabākos materiālus ar pašsaprotamu lietošanu un vieglu tīrīšanu.

Ūdens nolaišanas paneļi TECEambia.

TECEambia ūdens nolaišanas paneļi domāti izmantošanai kopā ar TECEprofil zemsienas skalojamo kasti. Piedāvājumā paneļi ar vienu vai diviem nolaišanas taustiņiem.
TECEambia ūdens nolaišanas paneļi ir modernizēti mazi izmēri.
Neitrālais paneļu dizains piestāv jebkuram vannas istabas interjēram.
Divpusēja blīve novērš klikšķošo skaņu taustiņa nospiešanas un atlaišanas brīdī.
Visi ūdens nolaišanas paneļi ir universāli un var tikt izmantoti gan frontālai, gan vertikālai uzstādīšanai.
TECEantibac – antibakteriāls ūdens nolaišanas panelis izgatavots no augstas tehnoloģijas plastmasas materiāla. Materiāls satur vienmērīgi izkliedētus sudraba jonus, kuri novērš baktēriju veidošanos uz paneļa virsmas. TECEantibac ūdens nolaišanas (skalošanas) panelis līdzās izmantošanai higiēnas uzturēšanā mājas apstākļos ir īpaši ieteicams arī sabiedriskajās tualetēs.

Paneļi ar diviem ūdens nolaišanas taustiņiem.
TECEantibac balts
TECEambia balts
TECEambia hromēts
TECEambia matēts hroms
TECEambia mix hroms
TECEambia mix hroms
TECEplanus matēts hroms
TECEplanus glancēts hroms

Ūdens nolaišanas tehnoloģija ar roku pagriežamu sviru.

tece loop

Unikāla TECE izstrāde: ūdens nolaišanas tehnoloģija ar roku pagriežamu sviru. Ūdens nolaišanas paneļi ar roku pagriežamu sviru zemsienas TECE modiļiem no labākajiem armatūras ražotājiem : HANSA, JADO, EMCO, Dornbracht, Ideal Standard….. Viena stila paneļi no dažadām armatūru un aksesuāru kolekcijām vannas istabām.

tece loop ambia

Tece armatūra montāža